Exkluzív medencés társasház (#2307)
„Exkluzív medencés társasház”

Település: Szeged

Városrész: Rókus

Általános bemutatás

A Szeged központi részén elhelyezkedő lakópark elnyerte Szeged Városának tervtanácsi dicséretét! Műsziki és kivitelezési szinten a jelenlegi legmagasabb szintet képviseli. Több éves építőipari tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik a cég.

A zöldövezeti lakópark igazi oázis Szeged szívében: a 4000 négyzetméteres, zárt kert hatalmas, zöldövezeti szabadidőparkja egyedülálló lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra: saját medencével, pihenőpadokkal, napozórésszel a szállodai pihenés élményét biztosítja

Kiváló elhelyezkedésével a városi közelség és a zöldövezeti élet előnyeit kínálja. Mellette van két iskola, valamint a Tesco. A város egyik legfontosabb közlekedési csomópontjához közel épül, így autóval és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Villamos- és buszmegálló, üzletek, posta, gyógyszertár 2 percen belül találhatók

A négyszintes házakból álló lakópark minden életstílushoz kínál lakástípust. Két liftjének hála, az épület akadálymentesen is bejárható. A lakások többszörösen lezárt területeken keresztül, biztonsági ajtókon át közelíthetők meg. A földszinti lakásokhoz saját területű konyhakert, a tetőtéri lakásokhoz privát partikra, nyári sütögetésre alkalmas tetőterasz kapcsolódik.

Az exkluzív, magas minőségű beépített technológiának hála, kiváló ár-érték arányú, alacsony rezsijű, a legjobb energetikai kategóriába besorolt az 61 lakás. A praktikusan átgondolt alaprajzú lakások helyiségei az egyedi igények szerint még alakíthatók. A benapozott órák száma a lakásokban kiugróan magas.

A gyalogos bejárást és az autóval történő behajtást sorompós, zárt kapu biztosítja. A 10 billenőkapus, privát garázs mellett a kerítésen belül 45 parkolóhelyet is kialakítanak.

A teljes körű levegő-víz hőszivattyús fűtési és hűtési rendszerrel, a gépészeti és elektromos hálózat maximális kialakításával felszerelt lakások kulcsrakész állapotban 750 ezer forint/négyzetméter áron vásárolhatók meg. Az ár a világítótesteket és a konyhabútort nem tartalmazza.

 A kivitelezés folyamatosan halad, a lakások értékesítése megkezdődött.

 

Kulcsrakész műszaki tartalom

Hideg- és melegburkolatok:

A burkolatok a vevő által választott és megvásárolt anyagokkal készülnek, melyek lerakásáról a kivitelező gondoskodik, a fürdőszobában 210 centiméter magasságig, a WC-ben felmosó lábazat kerül.

Parkosítás:

A zöldterület füvesítése a használatbavételi engedély beadásáig kerül kialakításra.

Nyílászárók:

Tetőablakok típusa Fakro burkolókerettel együtt, árnyékoló és távműködtető szerkezet nélkül. A homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetűek, 3 rétegű, meleg peremes hőszigetelt üveggel, tömítéssel, kilinccsel, felületkezeléssel ellátva, beépített redőny tokkal árnyékoló nélkül. Garázsokban szekcionált,hőszigetelt, elektromos garázskapu kerül elhelyezésre fehér színben.  Lakás alaprajz alapján, a belső ajtók utólag beépíthető Porta Doors Verte típusúak, küszöb nélküli kialakítással. A színek az aktuális katalógusból kiválasztható.

Villanyszerelés

Lakásokon belüli szerelés:

  • Süllyesztett lakáselosztók beépítése, kismegszakítókkal. Védőcsövek, vezetékek beépítése, szabvány szerinti kialakítással. A lakásokban kiépített végpontok száma helyiségenként átlagban 6 db. Összesen …. db végpont. Ezen felüli végpontok kialakítása plusz költségbe kerül, melybe a riasztó, telefon, internet és klíma is beletartozik kapcsolókkal, dugaljakkal illetve a lámpa kiállásokkal.. A plusz végpontok 11 000 Ft nettó áron kerülnek kivitelezésre. ( a szerelvények Legrand márkájúak)
  • Tévé-antenna hálózat kiépítése, védőcsövek szerelése, árnyékolt antenna kábelekkel lakásokon belül 150×150 doboz beépítése.
  • Telefon, informatika, lakásokon belül 1 db csatlakozási pont kiépítése.
  • Audio kaputelefon teljes kiépítése, vezetékek behúzása, utcai nyomógomb egységtől lakásokig. Video kaputelefon opcionálisan kérhető aktuális ár szerint.
  • Fogyasztásmérők felszerelésének ügyintézése (műszaki átadás DÉMÁSZ)
  • Garázsok teljes szerelése lámpatestek nélkül. (alapszerelés, szerelvényezés)
  • Az ár nem tartalmazza a világítótesteket, csak az egyszeri időpontban történő felszerelésüket.

 Fűtéstechnika:

A fűtési rendszer kialakításánál az energiatakarékosság fontos szempont. Ezért az épület fűtési energiáját levegő-víz kompakt rendszerű hőszivattyú biztosítja. A fűtés zárt rendszerű padlófűtés. Minden lakóegység egy termosztáttal lesz felszerelve. A lépcsőházban kialakított szekrényben kerül elhelyezésre a hőmennyiségmérő, amely a lakás hűtési és fűtés energiafogyasztását méri. A hidegvíz fogyasztásmérésére szolgáló óra is ebbe a szekrénybe kerül elhelyezésre. A hűtési és fűtési energiát is a hőszivattyúk biztosítják. A szükséges téli nyári (hűtés, fűtés) átállást társasházkezelő által kijelölt szakembereknek kell végeznie. A lakás hűtése, házközponti hűtési rendszerhez csatlakozási pont a lakáson belül biztosított. Homlokzaton kültéri egység elhelyezése nem engedélyezett.

Szellőzés: 

Elszívásos szellőzést valósítunk meg a belsőterű helyiségekben és a vizesblokkokban. Minden lakás külön elszívó ventilátorral lesz felszerelve, melyek egy alap fordulaton állandó légmozgást biztosítanak, és ha használatba kerül, a helyiségben a ventilátor felpörög üzemi fordulatra. Egy ventilátoros egységhez több elszívási pont is csatlakoztatható (pl.: fürdő, WC, kamra, stb.). A ventilátoros egység és a lakáson belüli elszívó légcsatorna álmennyezet eltakarást kap.

Az elektromos tűzhelyek fölé pára elszívó berendezés részére csővezeték kerül, melyek szintén a tető fölé kerülnek kivezetésre külön-külön kürtővel. A konyhai pára elszívó berendezések és a konyhai szellőzőcső eltakarása a konyhabútor része, nem képezi a műszaki tartalom.

A friss levegő utánpótlása a küszöb nélküli ajtók ajtólapjai alatt, valamint az ablakokba épített hidroszabályozású légbevezetőkön keresztül kerül biztosításra. Az ablakokba épített légbevezetőket esővédő és rovarvédő ráccsal van ellátva.

Lakás alaprajz alapján.

Minden egyéb díj, költség, amit a jelen állapot leírása nem tartalmaz, azaz minden egyedi kérésnek, megrendelésnek egyedi ár, egyedi plusz költség a vonzata. Generálkivitelező nem köteles a meghatározott műszaki tartalmon felüli egyedi igények teljesítését vállalni.

Közmű hozzájárulás: 420 000 forint

Átadás

Tervezett átadás időpontja: 2021-08-01

Zana Éva Zana Éva
  Motivált és kiemelkedő...
Ingatlanértékesítő
+36-70-432-8203

Projekthez tartozó ingatlanok

Azonosító Ingatlan típusa Emelet Lakótér (m2) Szobák száma Ebből hálószobák száma Ár (Ft) Státusz
Azonosító: #152758 Ingatlan típusa: Társasházi lakás Emelet: Földszint Alapterület (m2): 103 Szobák száma: 4 Ebből hálószobák száma: 3 Ár (Ft): 79 021 150 Ft Státusz: Eladó
Azonosító: #152768 Ingatlan típusa: Társasházi lakás Emelet: 1. emelet Alapterület (m2): 84 Szobák száma: 4 Ebből hálószobák száma: 3 Ár (Ft): 62 988 750 Ft Státusz: Eladó
Azonosító: #152769 Ingatlan típusa: Társasházi lakás Emelet: 3. emelet Alapterület (m2): 86 Szobák száma: 3 Ebből hálószobák száma: 2 Ár (Ft): 66 902 850 Ft Státusz: Eladó
Azonosító: #152770 Ingatlan típusa: Társasházi lakás Emelet: 3. emelet Alapterület (m2): 120 Szobák száma: 4 Ebből hálószobák száma: 3 Ár (Ft): 93 543 450 Ft Státusz: Eladó
Azonosító: #152771 Ingatlan típusa: Társasházi lakás Emelet: 3. emelet Alapterület (m2): 76 Szobák száma: 3 Ebből hálószobák száma: 2 Ár (Ft): 59 051 450 Ft Státusz: Eladó
Azonosító: #152772 Ingatlan típusa: Társasházi lakás Emelet: 3. emelet Alapterület (m2): 92 Szobák száma: 4 Ebből hálószobák száma: 3 Ár (Ft): 70 907 850 Ft Státusz: Eladó