SIP Panelházak (#2743)
„Könnyűszerkezetes, sip paneles családi házak kulcsra készen, akár 4 hónap alatt!”

Település: Szeged

Városrész: Újszeged

Általános bemutatás

Újszeged egyik legkeresettebb helyén készülhet el álmai otthona!!!

SE-SIP technológiával ingatlanát kulcsra készen akár 4 hónap alatt megépítjük!

(A kulcsra kész állapot nem tartalmazza konyhai kialakítást!)

- Rendkívül gyors építési technológia, verhetetlen építési sebesség

- Minimális építési hulladék

- Nincs szükség építőipari gépekre!

- Tanúsított építési rendszer és garancia

- Száraz építési folyamat, amely az év bármely időszakában kivitelezhető!!!

Az SE-SIP építési rendszere a faszerkezetek új generációja. A páratlan építési sebesség, sokoldalúság, nagy szilárdság és szigetelő tulajdonságok teszik az SE-SIP-et rendkívül hatékony építési rendszerré a nulla energiaigényű és a passzív épületek megvalósításában.

ELŐREGYÁRTOTT HÁZAK ÉS MÁS ELŐREGYÁRTOTT ÉPÜLETEK

Épületeink ezen kategóriájába olyan házak és egyéb, akár irodaépületek, családiházak, társasházak, iskolák és óvodák épületek sorolhatók, amelyeket olyan előregyártott falakkal építünk, amelyekben további előre meghatározott anyagokat és technológiákat alkalmazunk, például gipszkartonozást, a nyílászárókat, homlokzati szigetelést, vagy a villanyszerelési munkákhoz szükséges csatornákat.

Az SE-SIP építőrendszer előnye, hogy egyedi, előre meghatározott szerkezeti egységekbe telepíti az elemeket. Az előregyártott épületek szerkezete megfelel a műszaki szabványokban meghatározott összes építési kritériumnak, például statikai paramétereknek, hő- és hangszigetelési tulajdonságoknak, valamint a tűzbiztonsági paramétereknek.

Hőszigetelés

A kisebb vastagságuk ellenére a panelek kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez nemcsak nagyobb hasznos alapterületet jelent, de akár 50%-kal csökkentett fűtési költséget a hagyományos építési rendszerekhez képest. A szigetelő mag stabil, évtizedek után sem bomlik, zsugorodik. Az SE-SIP panelekből épített épületek biztosítják a homlokzati falak és tetőszerkezetek hőellenállását R = 6,5 m2. K/W. Az ilyen épületek az alacsony energiaigényű vagy passzív épületek kategóriájába tartoznak. A téli szezonban biztosítják a szükséges hőkomfortot, nyáron pedig hűvösen tartják az épületet.

A kivitelező ügyfelei számára egyéni igények alapján akár előregyártott házak, akár egyedi épületek gyártását is tudja biztosítani!!!

Az előregyártott fali egységek felhasználhatóak önálló építési rendszerként, és felhasználhatóak más építési rendszerekkel kombinálva is. Ilyenkor elsősorban vasbeton szerkezetek kombinációja lehet, ahol a SIP szendvicspanelekből készült fali elemek ideális burkolati megoldások lehetnek.

A vállalkozók számára ez óriási sebességet jelent az építkezésnél, ezáltal további idő- és költségmegtakarítást eredményez az építkezés szervezésében, irányításában.

Az előregyártott elemek gyártása ellenőrzött üzemi körülmények között zajlik. A kiemelkedő méretpontosság és precizitás jelentősen csökkenti azokat a hibákat, amelyekkel általában a helyszíni munkák során találkozunk. Az előregyártott elemeknek köszönhetően az építkezésen nem keletkezik hulladék. 

Oláh István Oláh István

Ingatlanértékesítő
+36-70-432-8206

Projekthez tartozó ingatlanok

Azonosító Ingatlan típusa Emelet Lakótér (m2) Szobák száma Ebből hálószobák száma Ár (Ft) Státusz
Azonosító: #166780 Ingatlan típusa: Családi ház Emelet: Nincs Alapterület (m2): 72 Szobák száma: 3 Ebből hálószobák száma: 1 Ár (Ft): 79 480 000 Ft Státusz: Eladó